Retail From selling machine to experience environment

Van branding en retaildesign, via designengineering & development tot coördinatie en realisatie. Ontwerp van brandstores, franchise formules, shop in shops, particuliere winkels en POS units. Alle facetten hebben daarbij onze aandacht: route, sfeer, systemen, meubels, kleur en materiaalgebruik, verlichting, visual merchandising en instore communicatie.


Interieur We found a first, a second and a third place  

Interieurontwerp voor projecten, kantoor, showrooms en soms huizen. Variërend van corporate design tot ruimtelijke sfeer aanpassingen. Advies op gebied van indeling, vormgeving, kleur en materiaalgebruik, meubels en verlichting. Ontwerp, werktekenen en (begeleiding bij) uitvoering.


Stands Capture the moment, make an amazing statement  

Ontwerp voor stands, tentoonstellingen en events met een corporate uitstraling en aanvullende beleving. Speciale aandacht voor, meubels, verlichting en grafische elementen. Verder uitwerken van het ontwerp, begeleiding en indien gewenst realisatie ter plaatse.


Grafisch Where typography meets colors, words get a stronger meaning  

Ontwerp van logo’s (verzinnen van de naam behoort tot de mogelijkheden) en corporate identities. Uitgewerkt in een correspondentie pakket of een complete huisstijl. Hieronder vallen bijvoorbeeld: flyers, posters, advertenties, verpakkingen en brochures. Ook de DTP werkzaamheden en het digitaal aanleveren aan productie wordt in-house gerealiseerd.


Webdesign Be present 24/7 wherever you are  

Ontwerpen van de look & feel voor een website en vervolgens bouwen in HTML met CMS (eventueel bereikbaar voor de klant). Van eenvoudig tot zeer uitgebreid met fora, enquêtes, blogs, nieuwsbrieven en koppelingen aan databasesystemen. Uiteraard horen ook webshops met veilig betalen voorzieningen tot de mogelijkheden.


Interactief Everybody is a moviestar, be a hero  

Maken van digitale, eventueel interactieve, presentaties voor merken en bedrijven, variërend van corporate tot productgericht. Realisatie door diverse vormen van video bewerking en montage, waarin eventueel animaties in 3D Max verwerkt kunnen worden. Ook is het mogelijk om een digitaal magazine of catalogus vorm te geven.